1.1. ZAŠTITA PODATAKA I PRIVATNOST

Tenis i sport d.o.o poštuje privatnost korisnika i zaštitu podataka.zato vodimo brigu o Vašim podacima.Podatke prikupljamo odgovorno i nećemo prodavati,iznajmljivati,dijeliti i javno objavljivati.

Pridržavamo se::

Zakon o zaštiti potrošača link

Zakon o zaštiti osobnih podataka link

Opća uredba o zaštiti podataka EU /GDPR/ link

Direktiva EU o zaštiti podataka  /DPD/ link

1.2. OSOBNI PODACI

Tenis i sport d.o.o. koristi Vaše podatke:

1.2.1. Email adresa za kontakt

Slanjem emaila putem naše email adrese za kontakt Vaši podaci koje pošaljete neće biti pohranjeni na našoj web stranici i neće biti podjeljeni s trećim stranama.Sadržaj pošte sprema se na naše računalo.

1.2.2. Adresa i broj telefona

Vašu adresu i broj telefona koristiomo samo u svrhu dostave robe na Vašu adresu i kontakta s Vama.Podaci će biti dostavljeni i dostavljaču kupljene robe.Odričemo se odgovornosti za zloupotrebu  takvih podataka od treće osobe.

1.2.3. Praćenje posjeta web stranici

Naša stranica ne koristi kolačiće za praćenje Vaše aktivnosti na našoj stranici.Vidljivi su nam samo podaci o posjećenosti stranice i proizvoda koji su pregledavani.Ne prikupljamo Vašu IP adresu računala,geografsku lokaciju.,podatke o Vašem operativnom sustavu,internetskom pregledniku i računalu.

1.2.4. Email s vijestima /akcije,novosti/

Vijesti o akcijama i novostima šaljemo samo punoljetnim kupcima koji su nam dozvolili korištenje njihovog email kontakta u svrhu slanja vijest.Naravno ako ne želite primati vijesti zatražite da Vaše kontakte obrišemo iz email liste.

1.2.5. Partneri koji obrađuju podatke /treće osobe/

Poslovni partneri koji koriste Vaše podatke u naše ime /npr. dostavljači/ pažljivo su odabrani da posluju u skladu s propisima navedenim u članku 1.1..

1.3. SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

U skladu s zakonskim propisima Tenis i sport d.o.o. je odredio osobu kao službenika za zašitu osobnih podataka.Za sva pitanja o zaštiti osobnih podataka budite slobodni nas kontaktirati na naš email info@tenisisport.hr

1.4 ZAPOSLENICI

Zaposlenici Tenis i sport d.o.o. upoznati su  i odgovorni za svako prikupljanje,pohranu,zaštitu privatnih podataka.Dužni su na traženje kupca izbrisati osobne podatke.

1.5. TENIS I SPORT d.o.o.

Tenis i sport d.o.o. se obvezuje čuvati i štitit osobne podatke kupaca i na njihovo traženje iste obrisati.Tenis i sport d.o.o. se odriče odgovornosti za nastalu štetu u zaštiti podataka ako se ne može utvrditi da su nastale greškom zaposlenika.

1.6. PROTUZAKONITA UPOTREBA PODATAKA

Obavjestit ćemo Agenciju za zaštitu osobnih podataka za svaku zloupotrebu privatnosti Vaših podataka iz naše baze podataka ili trećih osoba s kojima surađujemo u roku od 72 sata.

1.7. PROMJENE U ZAŠTITI PODATAKA I PRIVATNOSTI

Ako dođe do promjenama u zakonodavsvu nećemo obavještavati naše kupce i korisnike internet stranice na promjene o zaštiti podataka ali sve izmjene će biti vidljive na ovoj stranici.

1.8. KORISNICI /KUPCI/ NAŠE STRANICE

Slanjem e-maila s Vašim podatacima potvrđujete da ste upoznati i prihvaćate gore navedene uvjete o zaštiti podataka i privatnosti.